Malermester

By | november 18, 2013

Malermester

En Malermester forpligter sig til at yde bedste kvalitet og yde kunderne et håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde.

SJ Malermester fremstår som en velrenommeret malervirksomhed med over 20 års erfaring, er det fordi kompetent rådgivning og kvalitet i arbejdets udførelse, er virksomhedens grundlæggende værdier.

SJ Malerfirmaet er et kvalitetsbevidst malerfirma, der udfører opgaver indenfor traditionelt malerarbejde, facadebehandling m.m. 

Vi levere et godt samarbejde blandt alle involverede parter på en byggeplads, at levere kvalitetsarbejde til aftalt tidspunkt som lever op til kundens forventninger.

Når du arbejder med os får du altid en fast pris på din opgave. Du betaler aldrig forud men først ved afslutet arbejde, og du får altid en udspecifiteret faktura for det udførte arbejde som du kan benytte skatefradrag på arbejdsløn. 

 

 

Skal jeg selv male eller lad Malemester gøre det?

Det er rigtig dårlig ide at bruge ferier og fridage på at male selv. Ikke nok med, at de bruger hele deres ferie eller alle weekender i løbet af en måned på at male vægge, paneler i huset – resultatet står sjældent mål med deres anstrengelser.

Malermester

Ring alle ugens dage til SJ Malermester på tlf. 21826327

Tlf:  40892637 & 21826327 eller send os mail til malerfirmasj@hotmail.commalerfirmasj@hotmail.commalerfirmasj@hotmail.comlerfirmasj@hotmail.com
Ring og få et uforpligtende tilbud her og nu og få 10 % rabat!! 

Malermester

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi udfører bl.a. følgende malerarbejde; Maling af lofter- Maling af vægge - Tapetarbejde - Glasvæv og Filt - Maling af træværk / træ – Gulvsliber - Facader – Trapper - Forsikringsskader – Billig Priser på malerarbejde – Billig maler priser – Lokal og billig malerVinduerVinduer